Bel-Chic Properties
Over ons

Over ons

Ons bedrijf

Wie zijn wij?

Waar vind je ons terug

In eerste instantie zijn we allen als team en individueel vaak onderweg, we hebben immers een ruim diensten pakket en dit vraagt tijd , binnenkort openen we ook een kantoor alwaar we U, als klant, nog beter kunnen verder helpen bij al uw vragen

Hoe ontstaan

Bel-Chic properties bestaat uit een team van 3 gepassioneerde persoonlijkheden. Namelijk Mieke & Jerry als koppel en Julia die het team versterkt!

De onderneming kreeg vorm bij Mieke, die al jaren gewoon was om in de winter België te ontvluchten en de Spaanse zon op te zoeken. Samen met Jerry, die ze enkele jaren terug ontmoette koesterden ze eenzelfde droom en ze besloten beiden om hun mooie zaken over te laten in België en een nieuw leven te beginnen in Spanje in de vastgoedsector.

Mieke neemt als zaakvoerder, vastgoed consulente en verantwoordelijke voor de administratie het dagelijkse bestuur voor haar rekening. Gezien haar kracht voor ondernemen, passie voor schoonheid en oog voor detail is dit op haar lijf geschreven.

Ze houdt ervan om de zaken op een eerlijke en ongedwongen manier aan te pakken, iets waar menig klant haar reeds om heeft geprezen.

Jerry staat als vastgoed consulent vooral in voor het opzoeken van panden naar wens van de klant, het IT gedeelte van de website, maar ook voor werf opvolging bij nieuwbouw , waarbij zijn jarenlange ervaring als Belgisch totaal-aannemer zijn dienst zal bewijzen, als aannemer heeft Jerry immers een klare kijk op de structuur en degelijkheid van het vastgoed aanbod

Julia is al een tijdje aan de slag als vastgoed consulent, door de vele jaren ervaring is dit inmiddels op haar lijf geschreven! Niet door haar opdringerigheid (iets wat nogal eigen is aan de vastgoed wereld) maar door haar eerlijkheid, sympathie, openheid en vooral door haar kennis.

Wij als team hebben elk onze specialiteit en leggen daar 100% onze focus op, zodat wij jullie bij ALLES kunnen helpen. Wij streven dan ook naar een excellente service na verkoop!

Hoe ontstaan

Wij geloven dat de zoektocht naar een droomwoning of de renovatie van een woning naar jouw wensen een zorgeloze en fijne beleving moet blijven.
We leven onder een Spaanse zon, genieten is dan ook ‘key’ !

Hoe ontstaan

Wij geloven dat de zoektocht naar een droomwoning of de renovatie van een woning naar jouw wensen een zorgeloze en fijne beleving moet blijven.
We leven onder een Spaanse zon, genieten is dan ook ‘key’ !

WhatsApp